КОСАРА СТИЛ

КОСАРА СТИЛ е фирма с дългогодишна история, основана през 1995 г. и доказала качествата си на лидер в текстилопроизводството на българския пазар. За кратък период от време фирмата успява да се наложи на пазара за дамска конфекция, залагайки на елегантна линия, подчертана женственост и практичност. С екип от 30 професионалиста КОСАРА СТИЛ разширява своята дейност като започва изработване на униформи за

училища, униформи за хотели и ресторанти, за банкови служители, както и за всяка друга професионална сфера с нужда от подчертана корпоративна и брандова идентичност. От десет години КОСАРА СТИЛ е ориентирана към чуждестранни пазари, утвърждавайки името си като надежден и сигурен партньор за гарантирано качество на продукцията.

АДРЕС
  • Адрес: гр. Смолян, кв. „Райково“,
    ул. „Коста Аврамиков“ No2A
  • Телефон: 0301 62606
  • Email: kosarastyle@gmail.com

Униформено облекло


С производството на униформено облекло КОСАРА СТИЛ за пореден път доказва своя професионализъм с ергономичните си решения относно моделите и материите, които да отговарят за комфорта на ученици и служители и максимално да се доближават до техните предпочитания.
Фирмата оказва пълно съдействие за удовлетворяване на изискванията на клиента и разработва индивидуални проекти по задание за различните възрастови групи в съответните цветови комбинации и материи. Ние предлагаме:

  • Удобство, качество, коректност при изпълнението на вашите поръчки.
  • Разработване на моделите в различни цветови комбинации, съобразени с интериора на работното място или с цялостната визия на вашия хотел, ресторант или фирма.
  • На нашия професионализъм вече повече от 10 години се доверяват:

На нашият професионализъм се довериха:

Фирми: Йеттел България, Летище София, Дентапрайм, Теленор България, Мобилтел, Виваком, Интернешънъл Ассет Банк, Център за градска мобилност – София, Форт Нокс

Хотели: Белмонт, Перелик Палас, Комплекс Гранд Манастира, Вилно селище Малина, Почивен дом БНБ Иглика, Екстрийм, СПА Хотел Стримон Гардън Кюстендил

Ресторанти: Милано, Спартак, Родопски кът, Механа Петко Таковата къща

И редица други клиенти, които избраха нашето професионално отношение и високо качество на изпълнение на заявките.

Материали:

Фирмата си сътрудничи с реномирани производители на платове, прежди и подлепващи материали от Холандия, Италия и Франция, с доказано високо качество в съответствие с изискванията на стандарта за дълготрайна използваемост на облеклата.