КОСАРА СТИЛ

КОСАРА СТИЛ е фирма с дългогодишна история, основана през 1995 г. и доказала качествата си на лидер в текстилопроизводството на българския пазар. За кратък период от време фирмата успява да се наложи на пазара за дамска конфекция, залагайки на елегантна линия, подчертана женственост и практичност. С екип от 30 професионалиста КОСАРА СТИЛ разширява своята дейност като започва изработване на униформи за

училища, униформи за хотели и ресторанти, за банкови служители, както и за всяка друга професионална сфера с нужда от подчертана корпоративна и брандова идентичност. От десет години КОСАРА СТИЛ е ориентирана към чуждестранни пазари, утвърждавайки името си като надежден и сигурен партньор за гарантирано качество на продукцията.

АДРЕС
 • Адрес: гр. Смолян, кв. „Райково“,
  ул. „Коста Аврамиков“ No2A
 • Телефон: 0301 62606
 • Email: kosarastyle@gmail.com

Нашата мисия


Ние вярваме във възможността да позиционираме България като елитна дестинация за текстилопроизводство. Затова работата ни всеки ден е насочена към непрестанно подобряване на услугите ни и средата, в която работим.

Нашата визия


Годините опит ни научиха непрекъснато да удовлетворяваме и надхвърляме високите изисквания, които ни поставят клиентите. Затова безупречното и иновативното изпълнение в предлаганите от нас услуги, конфекция и униформени облекла се превърна в наша мисия.

Нашите цели


С построяването на новата производствена база, разполагаща се на площ от 1500 кв.м., ние си поставихме и нови цели:

 • Да следим световните тенденции в развитието на модната индустрия и да предлагаме най-съвременни модни и ергономични решения за нашите клиенти.
 • Да осигуряваме пълно съответствие с всички приложими нормативи от счетоводното, данъчното и трудовото законодателството в страната.
 • Да поддържаме изрядна документация за разработените от нас продукти, като спазваме и подпомагаме прилагането на законодателството в областта на правото на интелектуалната собственост.
 • Да реализираме желаното качество при възможно най-ниски разходи, гарантирайки увеличаване на ефективността.
 • Да мотивираме и насърчаваме нашите служители да увеличават своя принос, да се развиват и учат, да работят творчески.
 • Да разглеждаме качеството на изпълняваните от нас услуги и продукти, като резултат от общите усилия на всички специалисти във всяка ежедневна дейност.