КОСАРА СТИЛ

КОСАРА СТИЛ е фирма с дългогодишна история, основана през 1995 г. и доказала качествата си на лидер в текстилопроизводството на българския пазар. За кратък период от време фирмата успява да се наложи на пазара за дамска конфекция, залагайки на елегантна линия, подчертана женственост и практичност. С екип от 30 професионалиста КОСАРА СТИЛ разширява своята дейност като започва изработване на униформи за

училища, униформи за хотели и ресторанти, за банкови служители, както и за всяка друга професионална сфера с нужда от подчертана корпоративна и брандова идентичност. От десет години КОСАРА СТИЛ е ориентирана към чуждестранни пазари, утвърждавайки името си като надежден и сигурен партньор за гарантирано качество на продукцията.

АДРЕС
  • Адрес: гр. Смолян, кв. „Райково“,
    ул. „Коста Аврамиков“ No2A
  • Телефон: 0301 62606
  • Email: kosarastyle@gmail.com

Новата визия на КОСАРА СТИЛ

За последните две десетилетия КОСАРА СТИЛ доказа качествата си на лидер в текстилопроизводството в България, осъществи амбицията си да наложи на пазара за дамска конфекция и се утвърди като надежден партньор за гарантирано качество на продукцията.

В началото екипът ни се формираше от 4-5 служители, а днес сме над 50 мотивирани и целеустремени души, вярващи, че можем да позиционираме България като елитна дестинация за текстилопроизводтво. Гордеем се с постигнатите резултати за последните 20 години и знаем, че пред нас ни очакват още много възможности.

След дълги месеци на планиране, много часове прекарани в дизайн, вече можем с радост да обявим, че официалния ребранд на КОСАРА СТИЛ е факт. Той запазва нашата история, но добавя иновативност и модерен подход.

Символиката на логото ни свързваме с пътя, който сме извървели досега и необятния, който ни очаква оттук нататък. А също така и с шивашкия метър, който е до нас от първия ден на това вълнуващо приключение.

Запазихме старите с цветове, защото смятаме, че те сами говорят за себе си.Червеното, символизиращо енергията, чувствата, емоциите  и желанието за живот – неща, които искаме да предадем чрез облеклото ни.

За нас изграждането на нова бранд идентичност, уеб сайт и социално присъствие са само стъпки към постигането на нашата мисия и визия.