КОСАРА СТИЛ

КОСАРА СТИЛ е фирма с дългогодишна история, основана през 1995 г. и доказала качествата си на лидер в текстилопроизводството на българския пазар. За кратък период от време фирмата успява да се наложи на пазара за дамска конфекция, залагайки на елегантна линия, подчертана женственост и практичност. С екип от 30 професионалиста КОСАРА СТИЛ разширява своята дейност като започва изработване на униформи за

училища, униформи за хотели и ресторанти, за банкови служители, както и за всяка друга професионална сфера с нужда от подчертана корпоративна и брандова идентичност. От десет години КОСАРА СТИЛ е ориентирана към чуждестранни пазари, утвърждавайки името си като надежден и сигурен партньор за гарантирано качество на продукцията.

АДРЕС
  • Адрес: гр. Смолян, кв. „Райково“,
    ул. „Коста Аврамиков“ No2A
  • Телефон: 0301 62606
  • Email: kosarastyle@gmail.com

Техническо оборудване

За постигането на високо качеството и производителност фирмата инвестира в закупуването на CAD CAM система „Gemini“, робот за кроене KURIS, филет автомат DURKOPP ADLER , гладачна техника VEIT, както и редица други автомати и машини на DURKOPP ADLER,JUKI, STROBEL. Освен с тези машини, ние разполагаме и с прави автомат машини DURKOPP ADLER и JUKI, както и специализирани машини за редица операции.